Quadra Estate

Quadra Estate este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2007. Pe parcursul activitatii noastre am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania Quadra Estate și colaboratorii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Oferim atat servicii de intermediere cat și servicii de reprezentare exclusivă a cumpărătorului / vânzătorului, avand o expertiza foarte vasta si avand abilitatea de a raspunde prompt si eficient cererilor si ofertelor.

De asemenea, suntem una dintre agențiile de top pentru găsirea locuințelor pentru expatriati. Quadra Estate are in portofolii de proprietăți de închiriere in exclusivitate cat si in colaborare. Multe companii multinaționale și ambasade au găsit locuintele angajaților lor din afara tarii prin intermediul companiei noastre.

Oferim suport pentru furnizarea spatiilor de birouri pentru companii. Fie ca este vorba despre un apartament într-o vilă, până la clădiri de birouri certificate Clasa A. Pentru instalarea in noul spatiu, putem, de asemenea, să vă ajutăm cu planificarea, organizarea și amenajarea spațiului de birouri nou sau existent.

Pentru investitorii care doresc să achizitioneze proprietăți în România oferim soluții profesionale, fiabile și profitabile, inclusiv achiziționarea de terenuri pentru dezvoltare.

Pe lângă spijinul oferit celor care doresc să cumpere, să vândă sau să dezvolte proprietăți imobiliare, oferim servicii de administrare ale proprietăților pentru investitorii care caută unități generatoare de venit. Echipa noastră de administrare a proprietății vă va ajuta cu toate aspectele legate de închirierea și gestionarea operațională a proprietății dvs. Acest lucru include evaluarea proprietății pentru stabilirea un preț de închiriere adecvat, negocierea contractului de închiriere, revizuirea închirierii, gestionarea întreținerii, gestionarea contului și soluționarea eventualelor situatii aferente unui proces de inchiriere.

English EN Romanian RO Dutch NL Luxembourgish LB French FR