CATEGORIES

Construction

WEBSITE
www.casarbor.com
CONTACT

Covasna

Str. Constructorilor nr.5
Sfantul Gheorghe, Covasna Romania

Get Directions

+40 722 133 517 (Main)

CASArbor

CASArbor este rezultatul unei colaborari intre anteprenori belgieni si romani si este continuarea unei traditii de aproape 40 de ani in prelucrarea lemnului.
Totul a inceput in 1978 cand a luat nastere intreprinderea Locala “Mobila” Sfantul Gheorghe, nucleul viitorilui Combinat de Prelucrarea Lemnului Covasna. Acesta isi desfasura activitatea pe o suprafata de 6 hectare si dadea de lucru catorva mii de oameni. In anul 1980, Combinatul de Prelucrarea Lemnului din Sfantul Gheorghe a dezvoltat o sectie noua pentru mobila de arta.
Dana si Philippe Hosten veniti din Belgia alaturi de familia Moorkens si Wery, s-au hotarat sa redea stralucirea fostului combinat ajuns intre timp in faliment.
Astfel, pe locul fostului combinat, au fondat CASArbor. Este un nou inceput, cu baze noi din toate punctele de vedere.
Acum, fabrica romano-belgiana se axeaza pe fabricarea si comercializarea de case din lemn folosind noi concepte arhitecturale care sunt foarte cautate in Europa.

Noi, CASArbor, ne propunem zi de zi:
– sa oferim clientilor nostrii camine de calitate, care sa le imbunatateasca stilul de viata;
– sa investin atat in concepte inovatoare, cat si in respectarea naturii;
– sa devenim un reper de calitate, dinamism si modernitate in ceea ce inseamna constructia caselor din lemn;
Prin tot ceea ce ne defineste, prin managerii nostrii, prin fiecare angajat, prin actiunile noastre, credem si sustinem urmatoarele valori CASArbor:
– Calitate – oferim clientilor nostrii calitate, de la prima discutie, pana la anii in care vor locui in casele construite de noi;
– Pasiune – facem totul cu pasiune, deoarece credem ca pasiunea adauga mai multa grija pentru clienti;
– Excelenta – CASArbor alege EXCELENTA ca primavaloare a misiunii sale. CASArbor a reunit in personal constiincios si motivat care sa colaboreze in acelasi spirit de EXCELENTA si ospitalitate, pentru a va oferi servicii ireprosabile;
– Eficacitate – este valoarea cheie care sustine fiecare actuine intreprinsa in cadrul CASArbor. Acest Cult al Eficacitatii, furnizeaza clientilor nostrii un serviciu promt si pe masura asteptarilor si deasemenea un produs de calitate;
– Respect – este un aspect fundamental al dimensiunii umane care caracterizeaza societatea CASArbor.

Respectul pentru cuvantul dat, respectul pentru calitate si onoarea comenzii, respectul pentru oferta noastra de baza sunt coordonate esentiale ale misiunii companiei noastre.
Acesta este felul in care vrem sa construim relatii de incredere, pe termen lung, cu toti furnizorii, clientii si partenerii nostri.
CASArbor este cea mai potrivita solutie pentru casa dvs., nu doar prin prisma continuarii unei experiente de peste 40 de ani in domeniul prelucrarii lemnului ci si in alte domenii.
Vrem sa reinviem si sa perfectionam meseriile legate de prelucrarea lemnului mai ales ca in judetul Covasna exista o traditie veche in acest domeniu.
Ne dorim sa implementam concepte si tehnologii noi dedicate contruirii caselor din lemn, iar aceasta va atrage, cu siguranta, forta de munca pregatita. Intentionand sa punem bazele unei noi generatii de personal calificat in constructia de case modulare prin dezvoltarea unei noi scoli in acest domeniu.
Pe de alta parte, conceptele aduse de CASArbor vor oferi noi directii pe piata de constructii, prin realizarea de case mai bune, mai prietenoase, mai apropiate de sanatatea naturii si mult mai accesibile.

CASArbor crede in aceasta afacere, in beneficiile pe care le aduce clientilor sai.

Noi va construim casa!

English EN Romanian RO Dutch NL Luxembourgish LB French FR