Republica- Moldova Business Summit
2020-12-08
Chisinau

PRIAevents, with the support of BEROCC, după ce a organizat numeroase evenimente de business de top în Romania și Republica Moldova, vă propune un format deosebit – cel mai mare summit online de colaborare de business intre cele doua țări: investiții, fonduri, import-export și idei pentru dezvoltarea antreprenorilor din ambele țări.

Prin intermediul acestui eveniment participanții pot schimba idei cu cei care au aceleași preocupări, se pot dezvolta parteneriate de business între companiile din cele două ţări și crestem apetitul colaborării antreprenoriale, dar și al extinderii.

Oameni de business de top din ambele țări, alături de autorităti și asociații de business vor dezbate cele mai importate teme, vor discuta despre legislație, finanțări, investiții și vor spune poveștile lor de success de colaborare și extindere intre cele doua piețe, dar și de investiții, finanțare și import-xport.

Companii de IT, constructii, agricultura, retail traditional si online, industrie, sanatate, antreprenori, bancheri, economişti, avocati,  manageri din România şi Republica Moldova,  isi dau intalnire la PRIA REPUBLICA MOLDOVA – ROMANIA BUSINESS SUMMIT în 24 noiembrie 2020, online.

Program

10,30 – Start conferința online transmisă live pe Facebook PRIAevents si Microsoft Teams

10,35-13,00 – Panel online –  Cum se pot parteneriate de business între companiile din cele două ţări și cum creștem apetitul colaborării antreprenoriale, dar și al extinderii?

13,00 -13,30 – Q&A și Concluzii

Participanții pot afla:
•  Informații despre climatul investițional și despre posbilitatile de finantare si investitii in ambele tari
•  Analize, studii decaz despre cele două țări
•  Informații despre legislatie, taxe și detalii administrative
•  Informații relevate de la autoritățile din cele două țări
•  Informații specifice fiecarui sector de business
•  Cum pot intra în contact cu companiile din cele doua țări care sunt de interes pentru fiecare
•  Detalii despre spații de lucru și birouri
•  Detalii relevante despre asociațiile de business din ambele țări
•  Detalii despre investitorii existenți î cele două țări
•  Proiecte de success de colaborare între cele doua piețe
•  Detalii despre facilitatrea comerțului bilateral, atat cel traditional cât și cel online

Mai multe detalii despre agenda evenimentului şi modalități de înscriere pentru participare gratuită puteți găsi pe www.priaevents.ro și completând https://priaevents.ro/inregistrare-pria-business-summit-rebublica-moldova-romania_24-noiembrie-2020-ora-1030/  veți putea primi prezetările sau alte informații post eveiment.

Vă rugăm sa confirmati prezenta prin bifarea butonului attend și la evenimentul creat pe Facebook aici și pe LinkedIn aici.