consolid8 Festival
2022-10-07
Brasov

Dragi membri BEROCC,

Îmi face mare plăcere să vă invit, alături de colegii mei și de mine într-o călătorie high tech & green tech, în cadrul consolid8 – How can we positively impact next generations – primul festival dedicat tehnologiei verzi și soluțiilor sustenabile de impact, care va avea loc în premieră la Brașov, în perioada 7-9 octombrie 2022, care vă va convinge că viitorul poate fi de partea noastră.

🔗 consolid8 Festival va reuni experiențe și activări în tehnologie, experți și futurologi din toată lumea, start-up-uri și investitori, dar și reprezentanți ai ecosistemului antreprenorial, cu scopul de a împărtăși și de a dezvălui soluții tech locale și internaționale pentru comunitatea green din Brașov și din toată lumea.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a trei zile, care vor include 3 scene diferite, cu activări și inițiative complementare – consolid8 Talks, consolid Hackathon și consolid Experience.

Pentru a descoperi ce am pregătit, vă aștept în perioada 7- 9 octombrie 2022, la Brașov, la:

❇️ consolid8 Experiences care va avea loc la Hub 2068 pe strada Mureșenilor 27, începând cu ora 12:00

❇️ consolid8 Talks care se va desfășura la Hotel Aro Palace, pe Bulevardul Eroilor 27, vineri, începând cu ora 09:00. Înscrierea se face accesând acest link:

https://lp.constantcontactpages.com/sv/lvy5AYc/consolid8talks2022

Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție sau puteți accesa pagina dedicată evenimentului. ⬇️

https://www.consolid8.ro/festival

English EN Romanian RO Dutch NL Luxembourgish LB French FR